آموزش کاشت ناخن با پودر

این روزها یکی ار المان های زیبایی از دیدگاه هر خانمی داشتن ناخن های زیبا و طراحی شده است و از آنجایی که برای رسیدن به این مهم میتوان آموزش کاشت ناخن با پودر و یا آموزش کاشت ناخن را یاد گرفت و یا به مراکز زیبایی مثل سالن زیبایی آرزو براتی میتوانید مراجعه کنید

روش آموزش کاشت ناخن با پودر و آموزش کاشت ناخن یکی از شایع ترین روشهای موجود در متد روز این لاین می باشد

اما سوالی که در اینجا مطرح می‌شود این است که روش اجرای و یا روشهای مختلف این کار به چه صورت است، که در این مقاله به صورت تئوری برایتان توضیح داده شده است.

پودر کلیر یا کریستالی

پودر کلیر یا کریستالی در حالت خشک، پودری سفید رنگ است اما پس از ترکیب شدن با لیکویید (و پس از پولیش شدن) کاملا شیشه ای و بی رنگ می شود.

این پودر بر نگ بوده و خاصیت پوشانندگی و کاور کردن ندارد، مثلاً در لایه آخر در کاشت گریم که وظیفه یکدست کردن سطح و ایجاد قوس را دارد استفاده می شود.

پودرهای صورتی یا پینک

این پودر ها در حالت خشک به رنگ صورتی ملایم هستند، اما پس از ترکیب شدن با لیکویید و پولیش شدن شفاف می شوند و زمینه ملایمی از رنگ صورتی خواهند داشت.

خاصیت پوشانندگی و کاور کردن ندارند و سطح زیرین را با جزییات نشان می دهند و تنها با داشتن زمینه طبیعی و شفاف به کاشت ناخن می دهند.

تم رنگی پودر های صورتی

  • Sheer pink
  • deep pink
  • french pink
  • absolute pink

پودر های کاور ( پوشاننده) در آموزش کاشت ناخن با پودر

پودرهای کاور به ۳ دسته “هلویی” “صورتی” و “کرم” تقسیم می شوند. از نام این پودرها مشخص است.

که پس از ترکیب شدن با لیکویید و حتی پس از پولیش شدن کاملا حالت غیر شفاف و پوشاننده دارند و اجازه نمی دهند چیزی از سطح زیرین آنها دیده شود.

پودرهای رنگی

در استفاده از آموزش کاشت ناخن با پودر این پودرها کاملاً مشابه پودرهای اکریلیک  هستند و در تمامی تناژهای رنگی وجود دارند و اغلب در تزیین و طراحی استفاده می شوند.

آموزش کاشت ناخن با پودر

لوازم مورد نیاز برای آموزش کاشت ناخن با پودر

پودر کاشت [صورتی (pink) یا شفاف (clear)]

جا پودری یا گوده

لیکوئید

پمپ لیکوئید

پرایمر ( چسب بین ناخن و مواد)

لاک مانیکور

ضد قارچ (برای جلوگیری از عفونت های قارچی)

قلم پودر ( قلم تخت شماره ۶ یا ۸ )

روغن (جهت سهولت در کار پولیش)

تیپ (پایه کوتاه – پایه بلند – فرنچ – طرحدار)

چسب ( جهت چشباندن تیپ)

پوشر یا عقب زن

نیپر یا گوشت گیر

کاتر سرگرد یا صاف یا هر دو  جهت کوتاه کردن تیپ

ناخن گیر

بافر

برق ناخن و لاک ناخن جهت طراحی و دیزاین ناخن کاشته شده

فرمر چیست

فرمر وسیله اى است که در ۲ نوع کاغذى و فلزى موجود می باشد و در انواع آموزش کاشت ناخن با پودر و یا آموزش کاشت ناخن و ژل استفاده می گردد.

و دیگر نیازى به تیپ ندارد این ابزار برای تمام انگشتان قابل استفاده است، همچنین می توان براى ناخن هاى شکسته نیز استفاده شود چون انعطاف پذیر است. زیبایی فرمر در ظرافتى است که نسبت به کاشت با تیپ دارد.

مراحل آموزش کاشت ناخن با پودر

  • با پودر کلیر
  • هلویی
  • گریم
  • بومر
  • ماربل
  • فرنچ

کاشت مادر

در حقیقت اگر شما در این آموزش کاشت ناخن که اساس همه آموزش کاشت ناخن با پودر می باشد مهارت کافی داشته باشید انجام دادن بقیه کاشت ها حتی کاشت های با ژل برای شما کار آسانی خواهد بود.

آموزش کاشت ناخن

برای زیرسازی مانیکور خشک یا همان مانیکور روسی به معنای استفاده از عقب زن، سرسوهان های مانیکور و نیپر برای عقب زدن پوست های روی ناخن و برداشتن کوتیکول های موجود دور ناخن می باشد.

دقت داشته باشید که بایستی عقب زن را با حالت شیب دار بگیرید و اصلاً روی صدف ناخن فشار نیاورید.

بنابراین فشار فقط به پوست ها وارد می شود به این صورت که از یک گوشه ناخن شروع می کنید و آرام آرام پوست ها را عقب می زنید.

قدم بعدی در آموزش کاشت ناخن با پودر

مرحله بعد برداشتن کوتیکول ها از روی سطح صدف ناخن می باشد که اول با استفاده از سوهان برقی این کار انجام می شود.

بدین منظور از سرسوهان های شنی یا سرسوهان های مانیکور استفاده می کنید.

توجه داشته باشید که وقتی مهارت شما در مانیکور به قدر کافی برسد می توانید مرحله استفاده از عقب زن را حذف کنید و با همین سرسوهان مانیکور بخش مرزی پوست را از سطح ناخن جدا کنید.

مرحله اخر در مانیکور خشک استفاده از نیپر و بریدن پوست هایی است که در طول مانیکور از سطح ناخن جدا شده اند. این پوست ها را با استفاده از نیپر و به آرامی برش می زنید.

گام بعدی در آموزش کاشت ناخن

حال در ادامه مرحله زیرسازی به خراش دادن سطح ناخن می رسید. در همین ابتدا گوشزد می کنیم که منظور از خراش دادن سطح ناخن، نازک کردن صدف ناخن نیست.

در حقیقت هدف از این کار صرفا ایجاد خراش هایی سطحی است که در چسبندگی و درگیری بیشتر مواد با سطح ناخن به ما کمک کند و هدف بعدی هم پاکسازی سطح ناخن از هر گونه چربی می باشد.

حال نوبت به ضد قارچ می رسد، این مرحله کاملا اجباری است و از آنجایی که ملتهب و حتی زخم شدن پوست های نازک مشتری در طول مانیکور اتفاقی غیرعادی نیست، این مرحله بسیار مهم است.

و حتما توجه داشته باشید که ضد قارچ را بر روی تمام صدف ناخن بمالید.

بعضی از ناخن کارها فقط قسمت ریشه ناخن و جاهایی که نزدیک به پوست است را ضدقارچ می زنند ولی شما برای اطمینان بیشتر و جلوگیری از عوارض کاشت ناخن، کل صدف ناخن را به ضد قارچ آغشته کنید. دقت کنید که یکی از دوست نداشتنی ترین عوارض کاشت ناخن همین قارچ ناخن می باشد.

مرحله بعدی در آموزش کاشت ناخن با پودر

پس از انجام مانیکور خشک، خراش روی ناخن و آغشته کردن به ضد قارچ، نوبت به تیپ گذاری می رسد.

برای تیپ گذاری ابتدا بایستی سایز مناسب تیپ را انتخاب کنید. دقت کنید تیپ نباید از ناخن شما بزرگتر و نباید از آن کوچکتر باشد.

اگر تیپی که دقیقاً سایز ناخن باشد پیدا نکردید می توانید تیپی که فقط کمی بزرگتر از ناخن باشد را انتخاب کنید و اطراف آن را با سوهان دستی جمع کنید.

تیپ انتخاب شده بایستی به سطح ناخن چسبانده شود و برای این کار چسب را به قسمت نازک تر تیپ می زنید.

در حقیقت قسمت نازکتر تیپ همان قسمتی است که باید روی ناخن بنشیند.

پس از آن تیپ را عمود به صدف ناخن قرار داده و روی ناخن می خوابانید.

در این صورت زیر تیپ شما هواگرفتگی به وجود نمی آید، راحت تر به سطح ناخن می چسبد و کار شما دچار دیگر عوارض ناخن نمی گردد.

کاشت ناخن

نکته بسیار مهم در آموزش کاشت ناخن

تیپ را به هیچ عنوان روی ناخن فشار ندهید و فقط آن را تا وقتی که چسب خودش را می گیرد نگه دارید و سپس، آن را رها کنید.

زمان مورد نیاز برای گرفتن چسب به نوع چسب بستگی دارد که حدود ۲۰ ثانیه تا دو دقیقه ممکن است متغیر باشد.

بعد از چسباندن تیپ، متناسب با قدی که مد نظر مشتری است می توانید قد تیپ را با کاتر کوتاه کنید.

به یاد داشته باشید که همیشه به اندازه یک تا دو میلیمتر از تیپ را کمتر ببرید تا جا برای فرم دهی با سوهان دستی داشته باشید.

در حقیقت در زمان فرم دهی با سوهان دستی مقداری از تیپ به صورت ناخواسته کوتاه تر می شود.

همچنین در نظر داشته باشید که اگر مشتری شما قصد کاشت ناخن نوک تیز و یا گلدانی داشته باشد به همان تناسب بایستی قد تیپ را به اندازه کوتاه کنید تا در مرحله فرم دهی، قد ناخن از آنچه مد نظر مشتری است کوتاه تر نشود.

به حرکت سوهان کاغذی روی ناخن و روی قسمت خط تیپ دقت کنید و در نظر داشته باشید وقتی که خط تیپ را از بین می برید هم زمان سطح تیپ را نیز خراش دهید.

مرحله مهم مواد گذاری در آموزش کاشت ناخن

معمولاً بعد از چسباندن تیپ، دوباره روی سطح ناخن را ضد قارچ می زنید و پس از آن نوبت به پرایمر می رسد. در حقیقت پرایمر شبیه به چسب عمل می کند و باعث می شود که مواد راحت تر روی ناخن بنشیند. در عین حال در صورتی که پرایمر را فراموش کنید این امکان وجود دارد که مواد روی ناخن دچار هواگرفتگی شده و یا اینکه به صورت کامل از روی ناخن بلند شود.

پودرهای کاشت ناخن در آموزش کاشت ناخن رنگ های مختلف در بازار عرضه می شود که محبوب ترین آنها پودر کلیر و پودر هلویی می باشد که در حال حاضر کاشت ناخن هلویی از محبوبیت بیشتری برخوردار است.

در مواد گذاری می توانیم از دو نوع قلم استفاده کنیم. یکی از آن ها قلم وان بال و دیگری قلم تخت می باشد.

تفاوت استفاده از این دو نوع قلم در نوع موادگذاری در آموزش کاشت ناخن روی ناخن می باشد.

اگر قلم تخت باشد مواد گذاری از سر ناخن شروع می شود و در صورت استفاده از قلم وان بال، موادگذاری از نزدیک به ریشه ناخن شروع می شود.

ما به شما قلم وان بال را توصیه می کنیم در این مرحله شما یاد می گیرید که چگونه مواد را نه آنقدر نازک بگذارید که در مرحله سوهان کشی کل مواد تراشیده شود و نه آنقدر ضخیم که مجبور به سوهان کشی طولانی شوید و ناخن مشتری دچار پله شود.

بعلاوه اینکه موادگذاری نازک و یا ضخیم هر دو باعث هواگیری در مرحله سوهان کشی شده و در نتیجه کاشت نامرغوبی را به دنبال خواهند داشت.

نکته در زمان مواد گذاری

پیاده سازی قوص صحیح صدف ناخن

ضخامت صحیح مواد در سطح صدف ناخن

سوهان کشی

مرحله اول سوهان کشی استفاده از سر سوهان مخروطی الماسه یا استوانه ای سرگرد الماسه است و با استفاده از این سر سوهان، ناهمواری های سطح ناخن را از بین می برید.

در مرحله بعدی با استفاده از سرسوهان دورگیر، دورگیری ناخن را انجام می دهید.

توصیه ما به شما این است که برای دورگیری بعد از کاشت از سرسوهان استوانه ای مانیکور استفاده کنید.

چرا که این سرسوهان نرم است و در نهایت به دور ناخن، شکل زیبایی می بخشد. بعد از اینکه دورگیری را انجام دادید به سراغ سرسوهان استوانه ای الماسه می روید.

این سرسوهان در حقیقت شکل نهایی سطح ناخن را ایجاد می کند پس دقت کنید که جای رد سرسوهان دورگیر را هم از بین ببرید.

پس از تشکیل شکل نهایی ناخن، نوبت به فرم دهی ناخن می رسد. اگر به خاطر داشته باشید شما یک بار در مرحله تیپ گذاری فرم دهی ناخن را انجام دادید. اکنون زمان آن فرا رسیده که فرمی که ممکن است طی موادگذاری به هم ریخته باشد را با سوهان دستی به ناخن برگردانید.

مرحله آخر سوهان کشی

مرحله آخر استفاده از سرسوهان کاغذی برای از بین بردن رد سرسوهان الماسه و سوهان دستی و همچنین ناهمواری های احتمالی سطح ناخن می باشد و این ناخن اکنون آماده است.

حال اگر مشتری قصد زدن لاک معمولی داشته باشد با بافر سطح ناخن را صاف تر می کنید و لاک مد نظر مشتری را برای او می زنید و اگر لاک ژلیش دوست داشته باشد پس از سوهان کشی کاغذی یا موکتی لاک ژل را روی ناخن می زنید و دست را داخل دستگاه یو وی قرار می دهید.

لیکویید مرغوب باید شفاف باشد و بوی خیلی تندی ندارد. رنگ لیکویید که معمولاً بنفش یاسی است نشان دهنده سالم بودن و خالص بودن لیکویید بوده و تنالیته یاسی آن به منظور جلوگیری از زردی ناخن می باشد.

در قانون رنگ ها، هرجا دو رنگ مکمل با هم ترکیب شوند تولید رنگ خاکستری می کنند. رنگ بنفش مکمل رنگ زرد است و با ایجاد رنگ خاکستری به علت خنثی بودن، رنگدانه خاصی به ناخن نمی دهد و از زرد شدن ناخن جلوگیری کرده و باعث شفافیت بیس ناخن خواهد شد.

امتیاز ما
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 2 میانگین: 4]

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *